Testimonials

Peter Brunt, Nederlands violist

Compleet pakket wat mij betreft: heel serieus en gepassioneerd, veel warmte en realiteitszin, en vooral veel humor.

Susanne Marres Rutgers v Rozenburg, GZ psycholoog / Healthcare Psychologist at Amsterdam UMC / Kennis-en zorgcentrum voor genderdysforie

Jolien is een geweldig warm, kundig en integer mens. In de 8 weekse mindfulness training weet ze een veilige setting te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Als je een goede trainer zoekt zou ik haar zeker aanbevelen!

Hans de Beer

Jolien is integer, kundig, open en bied veiligheid. En, ze maakt van tijd tot tijd een grapje of deelt ook iets over haar eigen hobbel met mindfulness wat de training naast kwalitatief, ook heel leuk maakt.

Henny

Jolien heb ik leren kennen tijdens minful in het museum in het Stedelijk Museum Alkmaar. Door haar rustige manier van spreken en haar liefde voor mindfulness en kunst neemt ze je moeiteloos mee in een mooie ervaring. Mindfulness ken ik wel, maar kunst bekijken op een mindful manier deed ik niet eerder maar is me heel goed bevallen. Jolien brengt hiermee 2 werelden moeiteloos samen!

Anita Sanders

Plezier gehad met Jolien te werken; draaiboeken focus en afstemming. Een vakvrouw, toegewijd en met de punten op de i, en op het event zelf
De rots in de branding. Ik beveel Jolien van harte aan.

Martijn Benjamin

Ik heb een geweldige individuele mindfulness training bij Jolien gedaan. Ik wist al langer dat ik een dergelijke training wilde volgen en vanaf dag 1 bleek dit ook de juiste keuze. Ik heb ontzettend veel geleerd in korte tijd en ik beschouw de hele training als levensverrijkend.

Ik kan een ieder die speelt met de gedachte om aan mindfulness te gaan doen echt aanraden om contact op te nemen met Jolien, she get's the job done!

Sylvia Ebbens-Wenting

Jolien is een trainer waarbij een ieder volledig zichzelf kan zijn. Ze creëert een veilige omgeving voor deelnemers om Mindfulness te beoefenen. Als collega waardeer ik haar enorm. We brainstormen graag over nieuwe projecten en ze geeft mij waardevolle feedback & inzichten tijdens onze Intervisie bijeenkomsten.

Door haar visie over Diversiteit & Inclusie te delen heeft ze de wereld een stukje mooier gemaakt.

Elsa Govaarts

Ik heb de mindfulnesstraining bij Jolien gevolgd en vond het een heel verrijkende, interessante en verdiepiende training. Ik heb veel geleerd over het mijn lichaam en gedachten en hoe mijn emoties beter te reguleren. Jolien luistert goed, weet waar ze het over heeft, is deskundig en weet een heel veilige setting te creëren. Ik beveel de trainingen van Jolien zeer aan!

Petra Moolenaar

Ik heb bij Jolien een mindfulness training gevolgd. Jolien weet een prettige ongedwongen sfeer neer te zetten. Er gaat veel rust van haar uit, dus het is zeker fijn om als beginner de basis bij Jolien te ‘leren’. Leren tussen aanhalingstekens dan, want één van de dingen die Jolien me heeft geleerd is juist dat alles er mag zijn. De mildheid en vriendelijkheid die daarbij past vond ik heel bijzonder om te ervaren. Na acht lessen had ik genoeg handvatten om alleen verder te kunnen, al ga ik ervan uit dat ik nog wel vaker een meditatie(mid)dag bij Jolien zal bijwonen!

Natalie Bogtman

Tijdens een event was ik spreker en ik heb heerlijk alles losgelaten. Ook de laatste periode naar de avond toe, kon ik alles doorsturen van vragen aan Jolien. Zij pakte álles op en ontzorgde. Het was een magische avond, die als een soepel mechanisme functioneerde. Dit dankzij de toegewijde zorg en zorgvuldigheid van Jolien. Dank!!

Joep van Weert

Vakwerk. Dat is het eerste dat in me op komt als ik denk aan "bundelt". Jolien verstaat haar vak en doet er alles aan om haar projecten perfect te laten verlopen (en nog ietsje meer). Jolien is onvermoeibaar en heeft een goed oog voor detail zodat alles aan een evenement klopt. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Als je wil dat het goed is, bel bundelt.

Louise Lieffering

Jolien heeft altijd een veilige omgeving weten te creëren. Jolien is heel professioneel en weet op de juiste knoppen te drukken. Ik keek elke week uit naar de trainingen die mij veel hebben gebracht. Niet alleen rust, maar ook verdieping in mijn bestaande meditatiepractice. Ik ben dolenthousiast en zou iedereen een training bij Jolien aanraden

Wiebrig Krakau

Jolien is heel warm in haar communicatie. Ze gebruikt mooie woorden, die je direct raken waar je wil dat ze je raken.
Ik volgde haar Mindfulness training toen ik zwanger was. Een transformatieproces waarin ze me geholpen heeft om dichtbij mijzelf te blijven en te herkennen wat mijn waarheid is.
Voor haar website mocht ik haar fotograferen - een samenwerking waarbij we elkaar echt hebben kunnen versterken. Jolien weet goed wat ze wil én geeft de ander ook de ruimte om ideeën toe te voegen. Een prachtige eigenschap waardoor samenwerken met haar heel soepel verloopt. Haar enthousiasme werkt bovendien aanstekelijk, dus ik kijk uit naar meer gezamenlijke projecten!

Maud

Wat heb ik genoten bij het Mindful Kunst Kijken. Je hebt me echt weer eens herinnerd aan hoe de kleinheid van dingen zo groots kan zijn. Hoe schoonheid je kan raken als je echt de tijd neemt om te kijken. Hoe je ons meenam met je woorden en daarmee steeds meer laagjes aanbracht in de ervaring. En wat ik bovendien zo mooi vond waren jouw bewonderende en compassievolle woorden over Vincent. Dankjewel.

Micha Bruinvels, Directeur Nationaal Monument Kamp Amersfoort

Jolien zou ik altijd inhuren, ongeacht wat voor klus ook. Met haar open en opgeruimde karakter, afspraken nakomend en meedenkend, haar leergierigheid en altijd klaar om feedback te ontvangen. Niets is teveel en het plezier straalt ervan af. Jolien is een feest om mee te werken!