Boek Mindfulness in het veld van aandacht

Net als tijdens een mindfulness training kun je soms vriendelijke discipline, een dosis moed of een bemoedigend steuntje in de rug nodig hebben om de beoefening weer op te pakken. Mindfulness in het veld van aandacht ís dat steuntje in de rug.

Een bundel om erbij te pakken als je beoefening dreigt weg te zinken.
Een bundel die je gemakkelijk meeneemt in je tas.
Een bundel die op je nachtkastje ligt.
Een bundel van aandacht voor een pas op de plaats.
Een bundel ter herinnering dat je elk moment opnieuw kunt starten met mindfulness

Mindfulness in het veld van aandacht is een bundel voor (oud-)deelnemers van de training, verdiepings- en stiltedagen, mensen die op een andere wijze in aanraking zijn gekomen met mindfulness of hier simpelweg nieuwsgierig naar zijn.

De teksten in de bundel zijn van Jolien zelf, van collega mindfulness trainers, westerse en boeddhistische leraren, zijn paragrafen van songteksten en kunstenaars. Deze teksten zijn ingedeeld volgens de negen houdingskwaliteiten die we kennen van de mindfulness training.

Mindfulness in het veld van aandacht © Bundelt 2020
Uitgeverij Blooming

Met aandacht
Vanaf het eerste moment dat ik Jolien ontmoette viel mij op dat zij sprak met aandacht, zelfs antwoord gaf met aandacht. Dit is een mooie kwaliteit die nu ook geschreven beschikbaar is. Dat haar antwoorden, gedachten & Mindfulness visie gebundeld zijn, vind ik supermooi.
Sylvia Ebbens-Wenting

Mindfulnesstrainer Syl & Mind

inspirerende woorden
Mindfulness in het veld van aandacht – een bundel die je in het moment slingert door inspirerende woorden. Bij het lezen van deze bundel wil ik direct de mat opspringen, mijn ogen dicht doen en voelen. Van de doe-modus terug naar de zijn-modus. Jolien weet mij dan ook te raken met deze bundel en haar woorden galmen weer door mijn lichaam
Louise Lieffering

Oud-deelnemer mindfulnesstraining en Yogadocent

Met liefde samengesteld
Deze bundel is met zoveel aandacht en liefde samengesteld. Dat voel je als je leest. Zoals Jon Kabat-Zinn ook zegt het afronden van de training is de rest van je leven. Het is heel mooi om dit boek dan te gebruiken om de beoefening te ondersteunen. Jolien geeft daar op deze manier daar mooie invulling aan. En zelfs als je nog helemaal geen training hebt gevolgd, is dit boekje het meer dan waard om te lezen.
Henriette Dierckxsens

Mindfulnesstrainer Blijst