Jij Bundelt in 2021!

Laten we beginnen met jou geluk, liefde en vertrouwen te wensen voor 2021! Wij hopen dat jij & je geliefden veilig en gezond zijn. Bundelt ziet er naar uit jou (weer) te ontmoeten in 2021!

Wat een fijne start van het jaar; de productie van een Inspiratie dag van  BFC Mindfulness en Compassie & CCMM en de Uitreiking van De Zilveren Camera die beide in februari plaats vinden.

Eind februari is mindful gevuld met de start van een nieuwe training en het geven van hoorcolleges Mindfulness in het Museum. In het voorjaar staan 4 trainingen en een Stiltedag op de agenda waar je je vanaf nu voor in kunt schrijven. De trainingen en retraites zullen ook aankomend jaar weer plaatsvinden in het Poortgebouw van Elswout Overveen, Haarlem en nemen uiteraard de COVID-maatregelen in acht.

Verheugd ben ik te berichten momenteel samen met gewaardeerde mindfulness-collega Sylvia Ebbens-Wenting (eigenaar Syl&Mind) te bouwen aan een innovatief concept dat wij in 2021 aan je zullen presenteren. Uiteraard is dit initiatief gefundeerd op mindfulness.

Ook de samen met dr. Reinhilde Pulinx rondom Mindfulness in Superdiversiteit heeft zich constructief ontwikkeld. De eerste retraites zullen ook in het voorjaar van 2021 plaatsvinden.

Eind 2020 ben ik lid van de Communicatie Commissie en de Taskforce Diversiteit en Inclusie van de VMBN. De Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland (VMBN) is een beroepsvereniging voor trainers die zijn opgeleid in het geven van Mindfulness-based Programs (MbP’s). Ik hoop zo bij te dragen mindfulness beschikbaar te maken voor íédereen  en de communicatie tussen èn met de VMBN-leden te verstevigen.

Ik Bundel. Jij Bundelt. Wij bundelen! Heb jij vragen of ideeën, neem gerust contact op. Hopelijk tot snel!

Hartelijke groet,
namens Bundelt,
Jolien Posthumus

Er staan een mindfulnesstrainingen, stiltedagen en retraitedagen en weekenden op de agenda.