Bundelt kijkt met jou vooruit naar 2021!

Nu we richting het einde van het jaar bewegen, kijken we graag met je vooruit naar het nieuwe jaar! Wij hopen dat jij & je geliefden veilig en gezond zijn. Een bijzonder jaar was het zeker, waarin onze wereld in niets meer lijkt op de wereld van vorig jaar.

‘Ik weet de toekomst niet Theo – maar – ik ken wel de eeuwige wet dat alles verandert’
– Vincent van Gogh, in een brief aan zijn broer Theo, 1885

Momenteel rond Bundelt we de laatst trainingen en retraites van dit jaar af. Daarnaast zijn we gestart met de productie van 2 evenementen die in februari 2021 plaatsvinden. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van BFC Mindfulness en Compassie & CCMM en Stichting De Zilveren Camera om deze 2 belangrijke gebeurtenissen voor hen te mogen produceren. Meer informatie volgt spoedig.

In januari staat het eerste Lighthouse Works mindfulnessweekend van 2021 op de Veluwe gepland en eind februari starten de nieuwe achtweekse mindfulnesstrainingen. Ook in 2021 houdt Bundelt praktijk in het Poortgebouw van Elswout Overveen, Haarlem. We nemen uiteraard de COVID-maatregelen in acht. De trainingen van categorie 1 gecertificeerde trainer Jolien Posthumus worden vaak vergoedt.

De afgelopen maanden hebben we zeker niet stilgezeten! Mijn gewaardeerde mindfulness-collega Sylvia Ebbens-Wenting (eigenaar Syl&Mind) en ik bouwen op dit moment hard aan een innovatief concept dat wij in 2021 aan je zullen presenteren. Uiteraard is dit initiatief gefundeerd op mindfulness.

Ook de samen met dr. Reinhilde Pulinx rondom Mindfulness in Superdiversiteit heeft zich constructief ontwikkeld. De eerste retraites zullen ook in het voorjaar van 2021 plaatsvinden. Daarnaast is Jolien is m.i.v. november aangesloten bij de ‘Communicatie Commissie’ en de ‘Projectgroep Inclusie&Diversiteit’ van mindfulness beroepsvereniging VMBN. “Ik kijk uit naar deze samenwerkingen, de leermomenten en de te maken stappen. Het maakt mij blij en dankbaar bij te dragen aan de integratie van mindfulness in onze samenleving.”

Ook in het nieuwe jaar staan wij voor jou klaar en zien wij er naar uit je te ontmoeten! Heb jij vragen of ideeën neem gerust contact op.

Hartelijke groet,
namens Bundelt,
Jolien Posthumus

Er staan een mindfulnesstrainingen, stiltedagen en retraitedagen en weekenden op de agenda.

[distance type=”2″]